Nagyvilág

2015.12.04. 11:25

Hetvenhét év után került elő a kéményből a Mikulásnak írt levél

A ház felújításakor bukkantak az évtizedekkel ezelőtt írt üzenetre. 

A ház felújításakor bukkantak az évtizedekkel ezelőtt írt üzenetre. Egy ötéves kislány írt a Mikulásnak egy levelet még 1938-ban, az üzenetet viszont csak most találták meg a kéménybe rejtve egy ház felújításakor Powysban. A levél írója, Christine Churchill ma már 82 éves és néhány szép játék mellett egy egyházi énekeskönyvet kért a Télapótól.

A levél írója azt mondta, izgatottan várja, hogy újra lássa és megérintse az évtizedekkel ezelőtt írt üzenetet. - Nagyon sok idő eltelt azóta, alig öt éves voltam, amikor írtam a levelet, azok a gondolatok mintha valaki másé lennének. Igazán nem akartunk sok dolgot kapni. A karácsony a családról és a barátokról szólt - emlékezett vissza Christine.

A ház jelenlegi tulajdonosa, a 28 éves Ms. Pugh októberben vásárolta meg a házat és már akkor találkozott az idős asszonnyal. - Amikor ajánlatot tettünk az ingatlanra, már akkor meg szerettem volna ismerni annak a történetét. Amikor viszont az egyik munkás megtalálta a levelet és egy képen megláthattam, hogyan is nézett ki egykor a ház, rögtön megkerestem Christinet - fogalmazott a nő.

(BBC)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!