Nagyvilág

2015.03.17. 16:49

Borzalom: az 5 éves kisfiú azt sem tudta, mi az a fürdés

A rendőrséget akkor riasztották, amikor a környéken észrevették, hogy az 5 éves kisfiú egyedül kóborol az utcán. Hazakísérték, de amit otthon találtak, arra ők sem voltak felkészülve.

A rendőrséget akkor riasztották, amikor a környéken észrevették, hogy az 5 éves kisfiú egyedül kóborol az utcán. Hazakísérték, de amit otthon találtak, arra ők sem voltak felkészülve. Az eset Angliában történt, valahol Nyugat-Yorkshire-ben. A rendőrök azt mondták, hogy ekkora mocskot még életükben nem láttak. Szemét, rothadó étel, kutyaürülék és mosatlan edények álltak halomban a házban. Gyermekkínzás miatt a 43 éves anyát és a 42 éves élettársát előállították. A nő 18 hónapos, a férfi 6 hónapos felfüggesztett börtönbüntetést kapott.  Az alábbi horrorisztikus fotók mutatják, milyen körülmények között élt a család. Szegény 5 éves gyerek azt sem tudta, mire való fürdőszoba. A kisfiú azt mondta, hogy a Télapó egy ideje már nem látogat el hozzájuk, pedig ő nagyon jó gyerek volt.

Squalor: These horrific images show the squalid conditions inside a fly-infested, dirt-ridden home where a five year-old boy was neglected so badly that he did not know what a bath was for

 Unimaginable filth : Police found piled-up dirty crockery and rotten food strewn across the  house in York

 Unkempt : The council house s lounge contained a double bed that was covered in dog hair, dirt and clothes

Chaos: The living room was packed full of boxes, plastic bags and a haphazard toy book, full of broken toys

 Very serious neglect : There was also said to be a stench of stale, rotten food, wafting through the home 

Grime: This close-up picture of the kitchen shows rust, dirt and grease lining the appliances

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!