Nagyvilág

2013.01.30. 15:13

Digitális minőségben rajzol - Fotók!

Első pillantásra azt tippelnénk, hogy ezek a képek ügyes digitális fotók, fekete-fehér effekttel. Pedig mindet ceruzával rajzolta a 27 éves Kelvin Okafor.

Első pillantásra azt tippelnénk, hogy ezek a képek ügyes digitális fotók, fekete-fehér effekttel. Pedig mindet ceruzával rajzolta a 27 éves Kelvin Okafor.A hihetetlen realizmus már közel olyan népszerűvé tette a művészt, mint a képeken szereplő sztárok. Pedig nem kis nevekről van szó: Beyonce, Diana hercegnő, Amy Winehouse.

Kelvin a Middlesex Egyetemen végzett és most Angliát járja. Rajzolt már színészeket, énekeseket, közéleti szereplőket. Minden rajzával valamilyen érzelemre próbál hatni. Tavaly Tottenhamben kiállították a műveit és számos díjat nyert velük. Minden egyes rajz körülbelül 100 munkaórát igényel, ez három hét stúdióban eltöltött idő. A rajzok kizárólag fekete-fehérben készülnek. Azt mondja szerelmes lett a ceruzába, nem akar és nem is fog tőle elszakadni. A műveiért 8000-10,000 font közötti árat kér.

 

Tovább a képekhez! >>>

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!