Nagyvilág

2008.09.15. 10:18

Vodkája után a mélybe vetette magát egy orosz férfi

<p>Kizuhant hatodik emeleti lakásuk ablakából egy oroszországi férfi, miközben egy üveg vodkát próbált megmenteni. A szerencsétlenül járt férfin már nem tudtak segíteni a mentősök.<BR /></p>

A 43 éves novoszibirszki férj egy vállalati buli után egy csokor virággal és egy üveg vodkával felszerelkezve csöngetett be éjnek évadján a saját lakásának ajtaján, hogy némileg kiengesztelje egyébként is házsártos feleségét.

Az asszonykát azonban nem hatotta meg az erősen illuminált férfi kedveskedése: a csokrot a kukába dobta, a vodkával pedig az ablak felé indult.

Az ittas férj legnagyobb rémületére neje szélesre tárta a hatodik szinten lévő lakásuk ablakát, és széles mozdulattal a mélység fölé lendítette a kiengesztelésül szánt flaskát, hogy rövid úton megszabaduljon tőle.

Párja azonban semmiképpen sem ilyen véget szánt a vodkának, ezért egy ugrással az ablaknál termett, és az üveg után nyúlt. Mozdulata azonban túlzottá sikeredett, mert ugyanazzal a lendülettel kizuhant az ablakon. A helyszínre kiérkező mentők odalent már csak a halálát tudták megállapítani.

Hasonlóan különös kibékülési kísérlet nemrég Kazanyban történt. Ott egy vidéki kiküldetésből meglehetősen ittasan hazatérő férj lóháton érkezett meg, hogy így imponáljon nejének. A szerencsétlen igavonó ezt követően napokig a közös lakásuk erkélyén volt kénytelen meghúzni magát - a szomszédok legnagyobb felháborodására -, míg a helyi állatvédők megfelelő istállót nem szereztek a számára.

  • Kétszeresére duzzadt a feje A koktéltól kétszeresére duzzadt a lány feje 2008.09.10.
  • Részeg volt a magasugró! 
  • Megfojtotta lányát - szégyellte Megfojtotta lányát 2008.09.08.
  • Huligánakció páholyból
  • Megsérült az Oasis gitárosa
  • Durva sportsérülés – videóval 
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!