Nagyvilág

2008.08.29. 13:13

Megverte barátnőjét, mert túl sokat akart szexelni

<p>A nimfomániás barátnő kórházba került.</p>

Az angol rendőrség nyomozást indított William Hurst Blackpooli (Lancashire, Anglia) lakos ellen, aki egy szerelmes reggelen eltörte barátnője, Alison Jones állkapcsát.

Az esettel kapcsolatos szerdai tárgyaláson elhangzottak szerint a nimfomániás barátnő az őrületbe kergette a férfit azzal, hogy folyton szexért könyörgött, akkor is, amikor Mr. Hurst hulla fáradt volt és értelmesen elmondta neki, hogy most nem képes rá.

A férfi védőügyvédje A tárgyaláson ismertette, hogy a szerencsétlen férfi folyamatos zaklatásnak és provokációnak volt kitéve, így a kérdéses reggelen, az egész éjszakai “lszi-lszi…zés után”, 2 év kialvatlansággal a háta mögött elszállt a türelme, így mikor az Alison újra nekikezdett a kérlelésnek egyszerűen begőzölt és visszakézből lekevert neki egy maflást. Sajnálatos módon a pofon annyira jól sikerült, hogy a hölgy az éjjeli szekrényre esett és eltörte az állkapcsát.

Bár elsőkörben súlyos testi sértés vádjával 12 hónapi szabadságvesztést és 50 angol font (kb.: 15.000.-) bírságot helyezetek kilátásba; a bíróság a tények megismerését követően provokáció miatt felmentette a férfit.

Forrás: 5perc

  • A nap képei   A nap képei 2008.08.28.
  • Belehajtott egy boltba a nagypapa
  • Lefejezett holttestek Mexikóban
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!