Nagyvilág

2008.08.21. 18:09

Egy kislány holttestére bukkantak Lipcsében

<p>A német rendőrség már három napja kutatott egy 8 éves kislány után, aki még hétfőn tűnt el Lipcsében.</p>

Csütörtökön délután egy járókelő a félmilliós város külterületén egy gyermek holttestére bukkant. A hatóságok szerint valószínűleg az eltűnt gyermekére.

  rendőrség feltételezése szerint a holttest azé a kislányé, aki után már 72 órája kutattak. A környéket hermetikusan lezárta a hatóság.

A 8 esztendős Michelle-t három nappal ezelőtt látták utoljára Lipcsében. Hétfő délután indult haza iskolájából, ahová a vakáció ideje alatt be-bejárt játszani. A félmillió lakosú, szászországi nagyváros és környékén gyalogos, autós és lovasrendőrök fürkészték az esetleges búvóhelyeket. Kikérdezték a lakókat, parkokat, elhagyott gyártelepeket fésültek át. Speciális kiképzésű kutyákkal is kutatták a kislány nyomát, ám a hőérzékelő kamerás helikopteres járőröknek sem volt szerencséjük.

Michelle családjának a rendőrség pszichológusai nyújtanak támogatást. A szülőknek még azonosítaniuk kell a holttestet. A kislány halálának okáról csak a boncolást követően ad tájékoztatást a hatóság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!