Nagyvilág

2008.05.07. 06:57

Unokáját is megerőszakolhatta az amstetteni rém

<p>A gyanú szerint unokáját is megerőszakolhatta Josef Fritzl, az amstetteni rémként elhíresült férfi.</p>

Az amstetteni rémnek volt egy másik szexrabszolgája. Az osztrák rendőrök azt gyanítják, hogy Josef Fritzl, miután ráunt a megőszült lányára, a 19 éves Kerstint erőszakolta rendszeresen, aki a lányával való vérfertőző kapcsolatából született.

Kerstint egyelőre nem tudták kihallgatni a rendőrök, mivel még mindig kómában van, és az életéért küzdenek az orvosok. A súlyosan beteg Kerstin április végén került ki nagyapja börtönpincéjéből, amikor a szintén a pincében sínylődő anyja könyörgésére Fritzl kórházba vitte - olvasható a Blikkben.

Amstettennek elege van

Tüntetést tartottak szerdán Amstetten város lakói - elegük van ugyanis abból, hogy a lányát 24 évre háza pincéjébe záró és szexuális zaklató férfi miatt fölborult az életük. A helybeliek az áldozatok mellett, illetve az élet normális mederbe terelése miatt demonstrálnak - közölte az alsó-ausztriai város szóvivője.

Hermann Gruber kiemelte: a megrázó történetért nem a közösség a felelős, az egész egyetlen ember műve. Hozzátette: a demonstrációval meg akarják mutatni, hogy az életnek folytatódnia kell a városban. A helyieket egyébként szombat óta arra buzdítják, hogy fejezzék ki érzéseiket, és a városban kihelyezett hatalmas molinókra rajzoljanak vagy írjanak.

A város lakója, a 73 éves Josef Fritzl 24 éven át tartotta fogva egy ablaktalan földalatti rejtekhelyen lányát, akit a gyanú szerint 10 éves kora óta szexuálisan zaklatott, 18 éves korában pedig bezárta a pincébe. A vérfertőző kapcsolatból 7 gyermek született, de egyikük csecsemőkorában meghalt.

Forrás: Blikk.hu/Független Hírügynökség


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!