Nagyvilág

2008.05.29. 12:46

A legérzékenyebb testrészén marta meg a mérgeskígyó

<p>Kis híján katasztrófával végződött egy tudatlan turista számára, hogy nem bírta kivárni, míg elér egy autóparkolóban épített vécét, és a bokrok között könnyített magán Ausztráliában.</p>

Nem vette ugyanis észre a mérges barnakígyót, amely megmarta a péniszét.

A barnakígyó marása halálos, így nagy szerencséje volt az óvatlan turistának, hogy élve megúszta a kalandot. Könnyíteni akart magán az út széli bokorban, nem vette azonban észre a barnakígyót, amely megmarta a péniszét.

A bajba jutott férfi nevét nem hozták nyilvánosságra, és az egy hónapja történt balesetről is csak most adtak hírt - a turistát ellátó mentős fecsegett. Erre reagált a laura-i mentőszolgálat szóvivője, aki elmondta: a férfinak az volt a szerencséje, hogy bár a kígyó megharapta, mérget nem fecskendezett a sebbe.

A férfit a helyszínen ellátták a mentők, majd kórházba szállították, ahol a vizsgálatok eredményeként megállapították, hogy nem jutott méreg a szervezetébe. A seb azonban így is fájdalmas, sokkot és hányingert azonban inkább csak az ijedtségtől kapott.

Nagy szerencséje volt - tette hozzá a mentősök szóvivője, hiszen Ausztrália egyik legmérgezőbb kígyójával találkozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!