Nagyvilág

2008.04.08. 13:35

Megverték, hogy feltehessék a netre

<p>Brutális tinédzserek. Ismét egy erőszakos videó okoz felháborodást az Egyesült Államokban. Ezúttal egy csapat lány verte meg kegyetlenül egy társát. Állítólag csak azért, hogy a jelenetet feltegyék az internetre.<BR /></p>

A képeket a floridai rendőrség hozta nyilvánosságra. A hatfős lánycsapat egyikük szobájába invitálta 16 éves társukat. Előbb szidalmazni kezdték, és üvöltöztek vele, majd elkezdődött a verés. A fiatalok egymás után rohanták le az áldozatot, aki hiába próbált menekülni, elállták előle a kijáratot, sőt, a vádak szerint két fiú odakint őrködött.

A szorult helyzetbe került lány percekig állta az ütéseket, mígnem eszméletlenül esett össze. A rohammentők szállították kórházba végül.

A helyi sheriff szerint a lány agyrázkódást szenvedett, megsérült az egyik szeme és füle, a számtalan horzsolása, zúzódása mellett.

Az áldozat apja szerint a videót csak azért készítették, hogy feltehessék a legnagyobb internetes videó-megosztóra.

Az egyik támadó lány szülei viszont azzal indokolták az erőszakot, hogy a későbbi áldozat egy közösségépítő weblapon gyalázkodott, és provokálta a többieket. A támadó lányok és az őrködő fiúk ellen eljárást indított a floridai ügyészség.

A videót ide kattintva is megtekintheti!
  • Cápa végzett a tinivel Cápa 2008.04.08.
  • Sugárzó anyagot loptak
  • Mobillal a túlvilágról
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!