mozi

2012.07.16. 15:15

Anne Hathaway Macskanőként harcol a Batman-filmben

New York, 2012. július 16., hétfő (MTI) - Nagy élvezettel aprította a rosszfiúkat a pénteken az amerikai mozikba kerülő új Batman-filmben Anne Hathaway, aki Macskanő-szerepéről a New York Daily News hétvégi online kiadásában mesélt.

New York, 2012. július 16., hétfő (MTI) - Nagy élvezettel aprította a rosszfiúkat a pénteken az amerikai mozikba kerülő új Batman-filmben Anne Hathaway, aki Macskanő-szerepéről a New York Daily News hétvégi online kiadásában mesélt.A sötét lovag: Felemelkedés című produkció rendezője, Christopher Nolan választotta ki a szerepre a harmincéves brooklyni színésznőt, a Neveletlen hercegnő és a Brokeback Mountain - Túl a barátságon sztárját. A testhezálló dresszbe öltöztetett Macskanőt korábban Michelle Pfeiffer, Halle Berry, Eartha Kitt és Lee Meriwether is eljátszotta.

Mint Hathaway elárulta, különösen arra a három nap alatt felvett jelenetre büszke, amelyben Batman oldalán küzd a háztetőn egy sereg gonosztevővel. "Elég kemény vagyok magammal, ritkán engedem meg, hogy büszke legyek a teljesítményemre, de azon az éjszakán, amikor befejeztük a háztetős forgatást, a felhőkben éreztem magam. Egész éjjel filmeztünk, hajnalban mentem haza. Bár fáradt voltam, és hegyen lakom, fogtam a kutyámat, és tiszta erőből felfutottunk a hegytetőre, aztán megpihentünk, és csak néztem, ahogy felkel a nap... Az az adrenalin volt az egyik legjobb érzés, amit színészként átéltem" - idézte a színésznőt a lap online kiadása.

 

 

Nolan ugyancsak meg volt elégedve sztárjával, dicsérte hihetetlen fizikai teljesítményét. Ugyanakkor hozzátette, hogy számára az a jó akcióhősnő, aki mindemellett okos és felkészült.

Hathaway elmondta, hogy egy csütörtöki napon volt a meghallgatás, a rá következő kedden pedig felhívta az ügynöke, és szó szerint belenyávogott a telefonba, hogy tudassa: ő lesz Macskanő. Tíz hónapig heti hatnapos tréninggel készült a szerepre.

A sötét lovag: Felemelkedés című filmet a magyar mozik július 26-tól játsszák.

MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!