MON Sziréna

2016.07.13. 09:56

Menekülés közben mellkason szúrta magát egy böszörményi tolvaj

Hajdúböszörmény - A férfi a rendőrség szolgálati autóját meglátva elmenekült az igazoltatás elől, később kést döfött magába. 

Hajdúböszörmény - A férfi a rendőrség szolgálati autóját meglátva elmenekült az igazoltatás elől, később kést döfött magába. Volt élettársa építkezési anyagokat vitt el tőle és a kerítésben is kárt tett - jelentette be a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságon egy helyi asszony június 19-én este. A rendőrök a Nagy Imre utcában igazoltatni akarták a szintén böszörményi M. Csabát, aki a szolgálati autót meglátva nagy sebességgel elhajtott a helyszínről és a 35-ös főúton Debrecen-Józsa irányába haladt tovább - számolt be az esetről a Zsaru Magazin.



Az egyenruhások erősítést kértek mialatt követték a menekülő férfit, aki a 69-es kilométerszelvénynél lassított majd megállt és bekapcsolta a vészvillogót. A vezető oldali ajtó mellé érve a járőrök meglepődve látták, hogy M. Csaba szívtájékon döfte magát egy késsel. A rendőrök azonnal mentőt hívtak hozzá, az orvosok a helyszínen ellátták, majd súlyos sérülésekkel kórházba szállították. A férfi ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, szabadlábon védekezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!