Magyarország

2012.08.23. 12:06

Kamionos vesztette életét Püspökladánynál

Halálos közlekedési baleset történt csütörtök dél körül a 4-es számú főúton Karcag és Püspökladány között, ahol egy kamionos egy forgalmi okból lassító kocsisorba csapódott.

Halálos közlekedési baleset történt csütörtök dél körül a 4-es számú főúton Karcag és Püspökladány között, ahol egy kamionos egy forgalmi okból lassító kocsisorba csapódott.A Hajdú Online információi szerint nem sokkal dél előtt érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére, hogy a 4-es számú főúton halálos kimenetelű közlekedési baleset történt. Az elsődleges információk szerint egy magyar rendszámú kamion haladt Karcag felől Püspökladány irányába, amikor az előtte haladó kocsisor a főúton zajló munkálatok miatt lassított, ám ezt későn észlelhette a nyerges vontató 54 éves vezetője, aki járművével az előtte haladó kamion hátuljának csapódott. A balesetben összesen négy jármű karambolozott, egy fő könnyebben sérült, a kamion vezetője pedig a helyszínen életét veszítette. A rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt teljes útzárat rendelt el, a forgalmat elterelték. A hatóság emberei vizsgálják a baleset pontos körülményeit.

-HAON-

 

 

 

 

A Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi igazgatóság közleménye

A 4. sz. főúton, Püspökladány és Karcag között két személygépjárművet, és két kamiont érintő közlekedési baleset történt, amihez 3 tűzoltógépjárművel a püspökladányi és a karcagi tűzoltók vonultak. A Rendőrség és a Mentőszolgálat is a helyszínen van.       

A tűzoltók a járműveket áramtalanították. Egy személyt feszítőhengerrel, feszítő-vágó eszközzel és drótkötél segítségével kell kiemelni a járműből.

A kamionok rakománya nem sérült.

A beavatkozás jelenleg is tart, amelynek ideje alatt teljes útzárra lehet számítani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!