Magyarország

2012.07.30. 15:08

Halálos baleset a 86-os főúton Szombathelynél

Szombathely, 2012. július 30., hétfő (MTI) - Meghalt egy cseh rendszámú autó vezetője, amikor a járművével frontálisan összeütközött egy kamionnal hétfő délután a 86-os főúton Szombathely közelében; a személygépkocsi egyik utasa válságos állapotban van - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Szombathely, 2012. július 30., hétfő (MTI) - Meghalt egy cseh rendszámú autó vezetője, amikor a járművével frontálisan összeütközött egy kamionnal hétfő délután a 86-os főúton Szombathely közelében; a személygépkocsi egyik utasa válságos állapotban van - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.Leibinger Eszter elmondta: a cseh rendszámú autó a főúton Szombathely irányába haladt, amikor a 73. kilométerszelvénynél eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba és ott frontálisan nekiütközött egy érkező magyar kamionnak.

Az elsődleges információk szerint a gépkocsit vezető férfi a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. A járműben utazók közül egy nő állapota válságos, egy ember pedig könnyebben sérült meg.

A helyszínelés idejére az adott útszakaszt teljesen lezárták, a rendőrök a forgalmat Balogunyomnál Ják irányába elterelik. A baleset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!