Magyarország

2008.09.01. 14:52

Határforgalmi torlódás várható a Tisza-híd felújítása idején Záhonynál

<p>Záhony - A záhonyi Tisza-híd aktuális felújítása miatt 2008. szeptemberétől 2009.<br /> novemberéig a határforgalomban torlódásokra lehet számítani. Aki teheti, vegye igénybe a többi átkelőt!</p>

Az esedékes munkálatokat több szakaszban végzik, ez idő alatt a híd

személy- és teherforgalmi sávjait ütemezve lezárják, a járműveket váltakozó irányban engedik át. A ki- és beléptetés a rekonstrukció alatt sem szünetel, de a sávokon folyó munkálatok miatt a forgalom jelentősen lelassulhat, várakozásokra kell számítani.

A munkálatok idejére a rendőrség ukrán viszonylatban a többi határátkelő igénybevételét javasolja a személyforgalom számra:
Tiszabecs-Tiszaújlak (Vilok), éjjel nappal Beregsurány-Asztély (Luzsanka) éjjel nappal, Barabás-Mezőkaszony (Koszini) 07-19 óráig Lónya-Harangláb (Zvonkavoje) 08-16 óráig.

Tehergépkocsi forgalom csak a záhonyi határátkelőn megoldható. Az első sávlezárások szeptember 8-án kezdődnek, első ütemként a belépő irányú kamionsávot teljesen, a mellette haladó személyforgalmi sávot 1,5 m szélességben lezárják. Az átépítés időtartamára kérjük az átutazók türelmét és fokozott figyelmét - mondta el Fülöp Gergely rendőrfőhadnagy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!