Magyarország

2008.08.25. 15:14

Tragédia - nem tudták megmenteni a héthónapos kisfiút

<p>Tarhos - Meghalt egy hét hónapos kisfiú pénteken este Tarhoson. A gyermeket a mentők többször próbálták újraéleszteni, s később egy mentőhelikopter is a helyszínre érkezett.</p>

Megrázta, de meg is osztotta a falu közvéleményét a pénteki tragédia. A helyiek közül sokan úgy gondolják, hogy a kisbaba nem kapta meg a megfelelő törődést.
Mint a BEOL-nak többen is elmondták, szerintük az édesanya nem mindig figyelt körültekintően a gyermekeire. A család szemlátomást nehéz körülmények között él: házukra igen csak ráférne egy komolyabb felújítás.

- A kisfiam kifejezetten jókedvű volt pénteken, kedvesen mosolygott és gőgicsélt. Azután egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nem lélegzik. Hívtam a mentőket, s próbáltam újraéleszteni. Imádtam Alexet — zokogott az édesanya, aki úgy tudja, a fia halálát bölcsőhalál okozhatta. A tragédia pontos okát szakértő vizsgálja.

- BEOL -

  • Sziréna aloldalunk

  • Autós üldözés Komáromban - részeg tinik loptak kocsit
  • Munkás zuhant a mélybe egy építkezésen Budapesten
  • Rövid idő alatt négy vitorlás is felborult a Balatonon
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!