Magyarország

2008.07.01. 08:49

Parkolóőrök újabb csalására derült fény

<p>Budapest - A bírságokat is manipulálták a korrupciógyanúba keveredett budapesti parkolótársaságnál - állítja a cégtől elbocsátott egyik parkolóőr.</p>

Elmondása szerint olyan sofőröknek is küldtek bírságot, akik nem követtek el szabálytalanságot, ezzel akarták pótolni a zsebre tett pénzeket. Állítása szerint a csalásban résztvevők a fotókat is hamisították: hosszabb idő elteltével a korábbi bírság fotóját újradátumozva ismét csatolták a büntetéshez.

Az igazgató Rusznák Imre minden alkalmazottjával leül egy négyszemközti beszélgetésre, hogy kiderítse, ki tudott a visszaélésekről. Ezután mindenkivel aláírat egy nyilatkozatot, melyben elhatárolódnak a korrupciótól.

Rusznák azt ígérte, hogy záros határidőn belül nyilvánosság elé áll és elmondja, kik károsították meg a céget. A rendőrségi vizsgálat közben folyik, várhatóan szerda reggel hallgatják ki a koronatanút, Duka Józsefet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!