Magyarország

2008.06.24. 15:35

Megkezdődött a Gyurcsány-Fodor találkozó - Kóka is jelen van

<p>Az előzetes várakozásokkal ellentétben Kóka János frakcióvezető, volt pártelnök is részt vesz a kedden délután kezdődött és kétórásra tervezett Gyurcsány-Fodor találkozón a Parlamentben.</p>

A megbeszélésen az MSZP-t Gyurcsány Ferenc miniszterelnök mellett Kiss Péter kancelláriaminiszter, Szerekes Imre és Juhász Ferenc elnökhelyettesek és Lendvai Ildikó frakcióvezető képviseli. Az SZDSZ részéről Fodor Gábor jelenlegi és Kóka János volt pártelnök mellett Gulyás József az Országos Tanács elnöke, valamint Béki Gabriella, Demszky Gábor és Gusztos Péter vesznek részt a tanácskozáson.

A megbeszélésen az előzetes tervek szerint arról esik szó, hogy melyek lehetnek azok a konkrét kérdések, intézkedések amelyeket az SZDSZ kormányon kívül is támogatni tud az Országgyűlésben. A szabad demokraták korábban jelezték: egy cselekvési terv elkészítését kérik a kormánytól és csak ezután döntik el annak mely elemeit és milyen formában tudják támogatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!