Magyarország

2008.05.05. 18:49

Soha nem tankoltunk ilyen drágán

<p>A benzin literenkénti árát 3, a gázolajét pedig 4 forinttal emeli a Mol szerdán 0 órától - értesült a Portfolio.hu. Így mindkét üzemanyag ára történelmi csúcsra emelkedik majd.</p>

Szerdán, azaz 2008. május 7-én 0 órától 3 forinttal emeli a Mol a 95-ös motorbenzin bruttó nagykereskedelmi listaárát, a gázolajat pedig 4 forinttal méri majd drágábban, mint jelenleg - tudta meg a Portfolio.hu.

Az újabb emelés azt jelenti, hogy a gázolaj nagyker áron 304 forintba kerül majd a magyar olajtársaságnál, míg a benzinért 287,40 forintot kell fizetni, így mindkét üzemanyag ára korábban sosem látott szintre emelkedik.

A drágulás után a lakosság már csak elvétve találkozhat majd 300 forint alatti literenkénti benzinárral, míg gázolajat 315 forint alatt már nehéz lesz találni.

Traffipax elleni garantált védelem!
Tudta Ön, hogy legálisan védekezhet a lézeres és radaros sebességmérők ellen? A radar detektorok jelzik, a lézerblokkolók megakadályozzák a sebességmérést. Keresse honlapunkon: www.navibolt.hu  Link: http://www.mp4bolt.hu/index.php?cPath=48_50  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!