Magyarország

2008.05.21. 11:30

Pikáns fotók a miniszterről

<p>Ilyet se látott még Magyarország! Miniszter piros alsógatyában. Gyenesei István önkormányzati tárcavezető még a 2006-os képviselői győzelmét ünnepelve tolta le újságírók előtt a nadrágját, és mutatta meg piros alsóneműjét.</p>

Az akkor készült képek most felkerültek a világhálóra.

Gyenesei István frissiben felesküdött önkormányzati miniszter a 2006-os országgyűlési választások második napjának estéjén, április 24-én, amikor megtudta, hogy nyert egyéniben, újságírók kérésére gond nélkül letolta a nadrágját, és megmutatta szerencsehozó piros alsóneműjét.

Bár az alsógatyás képek egyike meg is jelent a Somogyi Hírlapban, az akkor nem váltott ki országos érdeklődést. Nem úgy, mint napjainkban. Most, hogy a független képviselő Gyenesei a III. Gyurcsány-kormány minisztere lett, hirtelen előkerültek ezek a fotók, és felkerültek a világhálóra. Természetesen a Fidesz is felrakta a honlapjára.

– Évtizedekkel ezelőtt, aktív sportoló koromban ebben nyertem 1500 méteren ifjúsági országos bajnokságot. Még a nagymamám varrta. Akkoriban még nem voltak itthon drága, márkás sportholmik, igaz, nem is tellett volna ilyenre. A sikeren felbuzdulva azután életem minden fordulópontján kabalából felvettem az alsót. Jól döntöttem, a 2006-os választáson is győzelmet hozott. Szűk körben ünnepeltünk, de egy váratlanul odatévedő kamera megörökítette a pillanatot, amikor éppen bizonyítom, nem lódítok, rajtam van a kabalakisnadrág – mondta el a Blikknek Gyenesei István.

Arra a kérdése, hogy tetszik az előkerült fotó, a miniszter így válaszolt: – Nekem tetszik, tekintettel arra, hogy a kedvenc kabalaalsóm van rajtam. Ahogy elnézem, nem szedtem fel túl sokat azóta, de nem vitatom, egy ellenkező nemű alsó fertájon jobban mutatna, mint rajtam!

Forrás: Blikk-információ

  • Figyel a jelekre?
  • Elhunyt Raksányi Gellért Elhunyt Raksányi Gellért 2008.05.21.
  • Pusztító vihar söpört végig az országon
  • Előzetesben marad Zuschlag János
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!