Magyarország

2008.05.20. 12:35

Gyerekekkel fajtalankodott két férfi Tolnán

<p>Egy hat- és egy hétéves kislánnyal fajtalankodott Tolna városában két férfi, akiket a bíróság múlt pénteken helyezett előzetes letartóztatásba.</p>

A 41 és a 49 éves férfi a gyerekek nagymamájának közreműködésével többször is molesztálta a kislányokat - mondta el kedden a Független Hírügynökségnek Himmelné Ökrös Magdolna, a Tolna Megyei Főügyészség szóvivője. A nagymama szintén előzetes letartóztatásban van

A gyerekeket a sokat távol lévő apa bízta a nagymamára és a 49 éves rokonra. Emellett a család egyik ismerőse, egy 41 éves férfi is gyakran vigyázott rájuk. Amíg felügyeltek a gyerekekre, a nagymama közreműködésével fajtalankodtak velük, a többi között nemi szerveiket simogatták. A kislányokat azzal fenyegették, hogy megverik őket, ha a történteket elmondják valakinek.

Az eset egy nevelőszülőnek tűnt fel tavaly tavasszal, aki szólt a gyámügynek, ők pedig értesítették a rendőrséget. Azt még vizsgálják, hogy a gyerekekkel milyen gyakran és mennyi időn keresztült fajtalankodott a két férfi. A bíróság múlt pénteken helyezte őket előzetes letartóztatásba. Szemérem elleni erőszakkal gyanúsítják őket, amelyért akár 10 év börtönbüntetést is kaphatnak. A nagymama kiskorú veszélyeztetése miatt került előzetes letartóztatásba.

A gyerekeket már korábban állami gondozásba vették.

  • Buli helyett nemi erőszak
  • Megerőszakolta és megerőszakoltatta
  • Megerőszakoltak egy 3 éves kislányt
  • 13 éves fiúval fajtalankodott egy nő
  • Papucsa miatt nyelte el a Tisza?  Video Egyeki tragédia 2008.05.19. 

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!