Magyarország

2008.03.06. 07:55

Vízbe vetette magát a sárospataki Bodrog-hídról

<p>Sárospatak - A Bodrogba vetette magát egy fiatalember csütörtökön kora hajnalban Sárospatakon.</p>

Átmenetileg felfüggesztették a kutatást

A Miskolci Speciális mentők és a helyi rendőrök közösen kutattak az eltűnt ember után. Csütörtök este átmeneti időre felfüggesztették a kutatást a Spider Speciális mentőcsapat tagjai. A sötétben nem tudnak tovább keresni, és nagyban akadályozta a kutatást a folyamatosan áradó folyó is. A vízmélység 12-16 méter, és a hőmérséklete alig 4-5 Celsius fok. A víz alatti sonar egy ponton mintha jelzett volna, de végül nem találtak rá az eltűnt férfira. A csapatok jövő héten újabb speciális eszközt bevetve folytatják a keresést, de ruha nélkül, még az edzett testű ember sem képes fél óránál többet a vízben tölteni a végzetes lehűlés veszélye nélkül.

 

Egy a hídon áthaladó autós vette észre a hídkorláton ülő személyt, aki a következő pillanatban már eltűnt.

Dr. Téglás István alezredes, a Sárospataki Rendőrkapitányság vezetője arról tájékoztatott, hogy a partmenti szakaszokat a vízfolyás irányába már megnézték, halottat nem találtak. Egy kulcscsomó és egy trikó maradt csupán a hídon, de azt még nem tudni, hogy ki lehetett az illető, akit nagy valószínűséggel elnyeltek a habok.

Sárospatakon nem ez az első eset, hogy a Bodrog-hídról valaki vízbe veti magát buliból, szórakozásból, és azután megfullad. De olyan is akad, aki azért veti magát a folyóba, hogy eldobja magától az életet.

A B.-A.-Z. megyei Kataszrófavédelmi Igazgatóság arról adott tájékoztatást, hogy a tűzoltók a helyszínen jártak, de halottat nem találtak.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!