Magyarország

2008.03.29. 17:36

Kihallgatták a fia bántalmazásával gyanúsított kaposvári férfit

<p>Az éjszaka már ki is hallgatták a rendőrök azt a kaposvári férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy halálra verte három éves fiát. A férfit pénteken este fogták el a külváros egyik erdős területén.</p>

A férfi még a rendőrökkel is erőszakoskodott, ezért a földre teperték és ott bilincselték meg. Őrizetben tartják, de a rendőrség kéri az előzetes letartóztatását.

Egy erdős területen rejtőzött három napig a férfi. A kommandósok itt fogták el pénteken este.

Egy szemtanú szerint hét autóval jöttek a rendőrök. A férfi nem adta meg magát könnyen: a rendőrökkel is dulakodott.

Végül bevitték a rendőrségre, ahol még az éjszaka kihallgatták. Azzal gyanúsítják, hogy kedden annyira megverte három éves fiát, hogy az belehalt sérüléseibe.

Vallomását azonban még korai lenne nyilvánosságra hozni, hiszen ennek tisztázása, a részleteknek a pontosítása még ezt követően a vizsgálat tárgyát képezi - mondta Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A férfit három napig őrizetben tartják. A rendőrség azonban kéri a bíróságtól az előzetes letartóztatását, mert attól tartanak, ha letelik a három nap, újból megszökik.

  • Agyonvertek egy hároméves kisfiút
  • Elfogták a bujkáló apát
  • Tényleges életfogytiglan: néhány ismert elítélt
  • Háromszoros életfogytiglan a brit baltás gyilkosnak
  • Vascsõvel fenyegette tanárát
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!