Magyarország

2008.01.02. 11:43

Vasárnap roppant csúszósak lehetnek az utak

<p>Nyíregyháza, Miskolc - Marad a téli, kemény időjárás, csütörtökön és pénteken még napsütéssel, mínusz 10 fok körüli éjszakai fagyokkal, de nappal sem merészkedik plusz fölé.</p>

A dunántúli és a Budapest környéki havas időjárás miatt döntött úgy a MÁV, hogy szerdán a szombati menetrend szerint közlekedteti a vonatokat. Ez főként az elővárosi betétjáratokat érinti. Így nem közlekednek a vonatok a Budapes-Monor, illetve a Budapest-Sülysáp vonalon. Az ezeket a járatokat igénybe vevő utasok viszont utazhatnak a szolnoki távolsági vonatokkal, amelyek eredeti menetrendjüktől eltérően minden állomáson és megállóhelyen megállnak. Kavalecz Imre sajtófőnök elmondta, hogy mintegy 10–15 perces késésekre lehet számítani. Nyíregyházáról a vonatok menetrend szerint indulnak, és oda késés nélkül érkeznek meg – tudtuk meg Smid János csomóponti főnöktől.

– Marad a téli, kemény időjárás, csütörtökön és pénteken még napsütéssel, mínusz 10 fok körüli éjszakai fagyokkal, de nappal sem merészkedik plusz fölé. Szombatra megenyhül az idő, ám ez csapadékkal, egészen pontosan újabb havazással jár. Vasárnap pedig minden eshet, és esik is: , eső, ónos eső – tudtuk meg Kovács Attilától, az OMSZ Északkelet-magyarországi Regionális Központ munkatársától.

Kapcsolódó cikkek:

- Lefler György -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!