Magyarország

2008.01.03. 06:33

Gyurcsánynál egyeztetnek a szocialisták

<p>Budapest - Várhatóan jövő héttől tárgyalnak a kormánypártok az egészségbiztosítási törvényről, amelyet nem írt alá a köztársasági elnök tavaly év végén, megfontolásra visszaküldte a jogszabályt az Országgyűlésnek. <A href="http://apps.boon.hu/download/emtippek/eg_szs_gbiztos_t_si_t_rv_ny.pdf"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><STRONG>Az egészségbiztosítási törvény</STRONG></A></p>

A Népszava úgy tudja, hogy az MSZP politikusai jövő szerdán egyeztetnek először Gyurcsány Ferenc kormányfővel az egészségbiztosítási törvényről. A SZDSZ-nél egy nappal hamarabb, kedden kezdik meg az államfő kifogásainak elemzését, majd a két kormánypárt a január közepére tervezett koalíciós egyeztetésen tárgyal a részletekről.

A lap információi szerint nem várható érdemi változás a törvény szövegében. Rendkívüli parlamenti ülést nem hívnak össze emiatt, így a tavaszi ülésszak első ülésén, február 11-én szavazhatnak ismét a képviselők az egészségbiztosítási törvényről.

Kapcsolódó cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!