Magyarország

2008.01.02. 08:11

Boldog új esztendőt!

<p>Új Esztendő! Ízlelgetem a szót! Lehet , hogy valamit éreznem kellene, ami más, mint eddig volt. De nem hiszem, hogy a pezsgős poharak koccanása varázsütésre bármit megváltoztatott volna. <STRONG>Sipos Marianna jegyzete</STRONG></p>

Semmi olyan nem indult el, ami ne az előző év folytatása lenne. Az élet megy tovább! Vannak hétköznapok és ünnepek, indulatok, érzések, amik voltak és lesznek is mindig a világon.

Hiába a babonák, melyektől azt reméljük, az idei év szebb lesz mint a tavalyi. Hiába a fogadalmak, de mi nem változunk. Emberek vagyunk esendők és gyarlók. Csak azt akarjuk, hogy szeressenek és szeressünk mélyen, érzéssel. Arra vágyunk, hogy siker koronázza léptünk, most és mindörökké. És ez nem változott évszázadok óta. Az már csak apró szösszenet, hogy megfogadjuk, hogy segítünk az elesetteken, átadjuk a helyünket a buszon az idősebbeknek, nem verjük meg a gyerekeket az esti mese előtt, többet dolgozunk a fizetésünkért, jobban szeretjük azokat is, akik bennünket nem szeretnek. Ebben a kaotikus világban akkor is boldog vagyok, ha egy elszólás miatt azt találom mondani: ez az a nap, amikor gondolatban átölelem a viágot.

Olvassa Sipos Marianna blogját is, keresse a Csiriptanyát!

Kapcsolódó cikkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!