Magyarország

2007.12.12. 14:46

Csütörtökön hagyhatja el a kórházat Csintalan

<p>Budapest - A HírTv információi szerint Csintalan Sándor csütörtökön hagyhatja el a kórházat. A volt politikust rendőrök őrzik a kórházban. A volt politikust kedden verte meg négy támadó, akik a házának parkolójában rontottak rá.</p>

Csintalan Sándor a HírTV-nek korábban azt nyilatkozta, nem rablás, hanem valamilyen más indíték vezérelte támadóit. Erre utalnak a támadás közben elhangzott fenyegetések és szidalmak, mint "zsidóbérenc", illetve pénzt is csak mellékesen, a verés végén kértek tőle a támadók.

Csintalan Sándor egyébként zúzódásokat szenvedett. Csillag Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese korábban a Független Hírügynökségnek azt mondta, hogy a rablási szál mellett minden más információnak is utánajár a rendőrség. Csintalant egyébként a körülmények tisztázásáig rendőrök őrzik a kórházban.

A műsorvezető megverése ellen több politikus és párt is felemelte szavát, olyanok is, akik egyébként nem értenek egyet Csintalan Sándor politikai nézeteivel. Demszky Gábor főpolgármester például személyes keretéből százezer forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek.

Kapcsolódó cikkek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!