Magyarország

2007.11.10. 09:20

Veronikát zebrán gázolták halálra

<p>Akár saját pénzével is beszállna a zebra felfestésébe az a fiatalember, akinek barátnőjét hétfőn, az alig látszó gyalogátkelőhelyen gázolta halálra két autó - írja a Bors.</p>

A baleset a Gyömrői úton történt. Az autósok nem lassítottak a már a kopott zebrán a felezővonalnál tartó fiatal nő előtt. Egy teherautó belökte a kocsik közé, ott egy másik autó is elütötte és meghalt. A környékbeliek - a lap szerint - félnek ettől az átkelőtől, amin a nagy forgalom miatt csak két részletben tudnak átmenni. A fiatal nő barátja el szeretné érni, hogy lámpa és jól látható zebra legyen a kereszteződésben.

A költségekbe saját pénzét is beleadná, vagy aláírásokat is gyűjtene az ügy érdekében a környékbeli munkahelyeken. A felfestés félmillióba, a lámpa 15 millió forintba kerülne a fővárosi önkormányzat szerint. A hivatal a költségek miatt nem tervezi az átkelő felújítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!