Magyarország

2007.11.14. 12:02

Kényszerleszálláshoz vonuló tűzoltóautó borult fel Sármelléken

<p>A Független Hírügynökség információi szerint a tűzoltók a település egyik utcáján borultak fel délelőtt tizenegy óra körül, a mentés még tart.</p>

A Közlekedés-Biztonsági Szervezet ügyeletén a Független Hírügynökséget úgy tájékoztatták, hogy egy osztrák kisrepülőgép jelezte a sármelléki reptérnek, hogy egyik hajtóművének leállása miatt kényszerleszállást kell végrehajtania.

 A gép egyébként rendben leszállt, senki nem sérült meg.

Három tűzoltó  megsérült szerdán délelőtt, amikor felborult a tűzoltóautójuk a 75-ös főúton. A tűzoltók Sármellék mellett, Alsópáhokon borultak fel a településen átvezető 75-ös főút egyik balra kanyarodó részén.

A tűzoltóautó Alsópáhokon egy kanyarban lesodródott az útról, és az árokba csúszott. A jármű az oldalára borulva állt meg.

Könnyebben sérültek
Könnyű sérüléseket szenvedtek a szerdán délelőtt Alsópáhokon felborult tűzoltóautóban utazó tűzoltók. A kocsiban négy tűzoltó ült, akik közül hárman sérültek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!