Magyarország

2007.10.30. 06:19

Óvatosan a feltűnően olcsó termékekkel!

<p>Nyíregyháza - Ár és minőség – az örök dilemma, amely éppúgy fölmerül bennünk a napi háztartási cikkek, élelmiszerek vásárlásakor, mint egy építkezés-szépítkezés során.</p>

Bodnár Miklós szobafestő hosszú évek tapasztalataiból merítve egyértelműen azt tanácsolja: ne sajnáljunk több pénzt adni egy minőségibb, megbízhatóbb termékért – lett légyen szó diszperzitről, tapétáról, munkaeszközökről –, mert igaz a mondás: olcsó húsnak híg a leve!

– Nemrégiben festettem és némi kőműves munkát végeztem a nővéremnél. Óvva intettem a hipermarketek feltűnően gazdaságos, árbarát termékeitől. Egy szobafestés, mázolás jó esetben hosszú évekre, egy betonozás, burkolás, tetőfedés, szigetelés, vakolás, színezés pedig évtizedekre szól. Rendkívül bosszantó, ha egy-egy silány terméknek köszönhetően ideje korán meg kell ismételni egy ilyesfajta nagyberuházást – érvelt a szakember.
- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!