Laguna Lux

2014.02.26. 16:12

Laguna Lux - a fürdőszobaszalon Debrecenben

A Laguna Lux Fürdőszobaszalon 1998 nyarán nyitotta meg kapuit a vásárlóközönség előtt. Bátran állíthatjuk, hogy üzletünk meghatározó tényezővé vált Debrecen fürdőszoba felszerelés és burkolóanyag piacán.

A Laguna Lux Fürdőszobaszalon 1998 nyarán nyitotta meg kapuit a vásárlóközönség előtt. Bátran állíthatjuk, hogy üzletünk meghatározó tényezővé vált Debrecen fürdőszoba felszerelés és burkolóanyag piacán.

Akár a klasszikus eleganciára, akár a legmodernebb stílusra vágyik, szalonunk választéka minden termékkörben a formatervezés és minőség csúcsát képviseli. Széles palettán kínáljuk a minőségi, főként olasz és spanyol padlólapokat és csempéket. A régióban az egyik legnagyobb szaniter és zuhanykabin választékot mutatjuk be.

2004 tavaszán a Laguna Lux mellett megnyitottuk a Fürdőszoba Diszkont áruházunkat, hogy teljes áruskálát kínálhassunk az alacsonyabb árkategóriában is. Épületgépészeti szerelvények, radiátorok, kazánok, kandallók, alapvető öntözéstechnika is színesíti a palettát. 2006-ban emeletráépítéssel dupláztuk meg Laguna Lux Fürdőszobaszalon bemutató területét, így már kb. 600 m2-en mutatjuk be kínálatunkat.

Könnyű megközelíthetőség (főútvonal mellett, buszmegállók pár lépésre, bicikliút mellettünk), saját parkoló, légkondicionált bemutató terem, egyedülálló választék és magas szintű szakértelem jellemzi az üzletünket.

Debreceni másik kiskereskedelmi üzletünk a Kludi Mofém Csaptelep Szaküzlet. Csaptelepek, szaniterek, szerelvények, alkatrészek alkotják a belvárosban található boltunk kínálatát.

A békéscsabai piacon több mint 20 éve vagyunk jelen. A főútvonal mellett, saját parkolóval rendelkező, kétszintes, kb. 600 m2-es légkondicionált bemutató termünkben, az Írisz Fürdőszobaszalonban várjuk kedves vásárlóinkat.

Mindkét fürdőszoba szalonunkban folyamatosan fejlesztjük a választékot és a bemutatás színvonalát. Célunk, hogy a vásárlóink komplex kiszolgálást kapjanak: mindenre kiterjedő áruválasztékot, szakszerű segítséget, látványtervezést, mennyiségszámítást, házhozszállítást.

2012-ben megújult honlapunk, és online vásárlásra is lehetőséget kínálunk webáruházunkban: www.katofer.hu.

Hiszünk abban, hogy a hosszú távú, kitartó és becsületes munka meghozza a gyümölcsét, és ahogyan eddig, még a mai nehéz gazdasági helyzetben is erősen ügyelünk rá, hogy a vállalkozás nevében szereplő családnév és a „fer” szócska mind a beszállító partnereink, mind a vevőink tudatában a becsületes, megbízható cég szinonimája legyen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!