Kultúra

2013.03.07. 11:59

Crazy Fm interjú: Cooky

A héten Cookyval, az ismert francia rádióssal beszélgetett Szabi a Crazy Fm - Happyend Mix műsorában!

A héten Cookyval, az ismert francia rádióssal beszélgetett Szabi a Crazy Fm - Happyend Mix műsorában!

Szabi: 1 éve már,hogy az egyik budapesti rádió délutáni műsorvezetője vagy,hogyan telt el ez az egy év?

Cooky: Nagyon örülök, hogy a csapat tagja vagyok,mert minden körülmény adott a nyugodt és kiegyensúlyozott munkához, a stáb is nagyon profi munkát végzett és végez a mai napig, de talán máshogy ezt nem is lehetne csinálni. Jók a visszajelzések is a hallgatók részéről,egyszóval úgy érzem minden a helyén van.

Minden nap egy probléma megoldó órát is tartunk,ahol különböző témákban várom a hallgatók hozzászólását, mindezt könnyed formában,de volt már, hogy komolyabb témában is adtunk tanácsot vagy segítettünk.

Szabi: A zene és a rádió mellett tudni lehet, hogy a repülés a másik nagy szerelem, hogy állsz ezzel?

Cooky: Olyan másfél éve megvan már a kereskedelmi pilóta engedélyem és amint időm engedi kint vagyok Tökölön és repülök kis gépeken. Persze a nagy álom az lesz amikor egy Boeing vagy Airbus kormánya mögött fogok majd ülni és azzal kapom meg a felszállási engedélyt. Erre pedig már nem is olyan sokat kell várni..

Szabi: Párizsban születtél, ami annyit is tesz, hogy nagy PSG drukker vagy, mit gondolsz milyen most a csapat?

Cooky: Jók vagyunk a bajnokságban és a BL-ben is még ott vagyunk,nagyon jó az a gondolkodás ami most a csapatot övezi és persze nem utolsó sorban remek igazolások voltak az elmúlt években,szóval sokat várok most a PSG-töl, ha kint leszek mindenképp kimegyek egy meccsükre, addig pedig a tv előtt szurkolok nekik.

Szabi: David Beckham?

Cooky: Hatalmas játékos,egy igazi klasszis, szerintem minden PSG drukker csak örül, hogy hozzánk igazolt, remélem a pályán is bizonyítja, hogy van még benne akarat és nyerési vágy!

Szabi: Köszönöm az interjút Christián és további sok sikereket!

Cooky: Én köszönöm Szabi,és ha Miskolc akkor csakis a CRAZY FM!!!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!