Ingatlanajánló

2023.12.02. 09:00

Vörös és fekete: penthouse különleges teraszmegoldással a Nagyerdőn

A vörös-feketében tündöklő ingatlan teljes berendezéssel keresi új tulajdonosát. A körpanorámás, 160 négyzetméteres, minden tekintetében csodás terasz, kétszintes megoldásával egészen különlegessé varázsolja az épületet, a vörösfenyő borításra külön felhívnánk a figyelmet. Ez utóbbit amúgy is minden tekintetében megérdemli ez a lakás.

Haon.hu

Forrás: Ingatlanbazár

„Eladó a Nagyerdőn, egy minden paraméterében LUXUST, és PRÉMIUMOT képviselő tetőteraszos Penthouse lakás!
Az ingatlan egy hétlakásos társasház teljes második emeletén helyezkedik el, páratlan életérzést nyújtva a Nagyerdő szívében.

Forrás: Ingatlanbazár

A KÖRPANORÁMÁS, 160 m2 (nagy részén fedett) terasz a lakás több pontjából elérhető, közvetlen kapcsolatot biztosítva ezáltal a természettel.

Forrás: Ingatlanbazár

Innen közelíthető meg a 123 m2 tetőterasz, mely vörösfenyő borítást kapott. Ez a kétszintes terasz megoldás teszi a penthouse lakások között is egyedivé!

Forrás: Ingatlanbazár

A mélygarázsban 40 m2 dupla parkoló, önálló tárolóval áll a tulajdonos rendelkezésére, melynek megvásárlása kötelező! (30 Mft)

Forrás: Ingatlanbazár

A lakás teljes berendezése a vételár részét képezi![...]”

További izgalmas otthonokért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!