Ingatlanajánló

2021.10.02. 08:44

Eladó egy luxus családi ház 330 millióért Debrecenben

Nemcsak a beltér, de a kert és a hozzá tartozó kényelmi-wellness funkciók is igazán vonzóvá teszik az eladásra szánt, debreceni otthont.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Eladó egy minden igényt kielégítő, exclusive, kétszintes, 305 négyzetméteres családi ház, kétállásos garázzsal, 1265 négyzetméteres parkosított, minden extrával felszerelt telken, Debrecenben, a Liget lakópark zárt övezetében.

A ház jellemzői:

  • Az ingatlan 2002-ben épült, két szinten, bruttó 350 négyzetméter, amelyből a hasznos alapterület a földszinten 237, az emeleten 67. A telek mérete 1265 négyzetméter.
  • 2013-ban a ház teljes körű felújításon esett át, a felújítás mértéke az ingatlan egészére kiterjedően történt. A teljesség igénye nélkül: tégláig történő bontás, falak áthelyezése, teljes elektromos és minden egyéb vezeték hálózat cseréje, bővítése, amelynek keretei között érte el az ingatlan a jelenlegi designt.
  • Műszaki megújulást extra kivitelű rendszerek jellemzik, mint például intelligens házvezérlés, passzívház szellőztetés, inverteres napelemről működtetett klímák, padló- és falfűtés.
  • A kert gyönyörűen parkosított, pezsgőfürdővel, 50 négyzetméteres 1,30 mély, ellenáramoltatóval felszerelt, fűthető medencével, 100 négyzetméteres, napvitorlával fedhető terasszal rendelkezik, amelyen helyet kapott egy maximálisan felszerelt grillsarok.
  • Az ingatlan letisztult, igényes, modern, nem utolsó sorban extra magas felszereltségű minden téren, a környék és a környezet magáért beszél.

    További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

    Fotó: ingatlanbazar.hu
    Fotó: ingatlanbazar.hu

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!