Röplabda

2023.05.31. 15:39

Távozik a DEAC kubai pontgyárosa

Fodor Antal szerint benne van a pakliban, hogy Gustavo a jövőben még magára húzza a Debreceni Egyetem szerelését.

Gustavo máshol folytatja

Forrás: Napló-archív

A DEAC férfi röplabdacsapatánál nem lesz nagy jövés-menés nyáron. A kulcsemberek zömére az új idényben is számíthat Fodor Antal vezetőedző, egyedül Gustavo döntött úgy, hogy máshol folytatja a karrierjét, számolt be a klubhonlap. A 24 esztendős kubai légiós 2022 januárjában igazolt a MAFC-tól Debrecenbe, és ponterős játékának köszönhetően hamar vezérré vált.

– Gustavót átlagon felüli játékosnak tartom, nagy potenciál van benne, ezt bizonyította az utóbbi másfél évben. Jól érezte magát nálunk, így elképzelhető, hogy valamikor majd visszatér. Több jelöltünk is volt a pótlására, végül egy ukrán légiósra esett a választásunk. Ahogy szokták mondani, a puding próbája az evés, vagyis majd a szezon alatt derül ki, hogy mennyire sikerül a Gustavo búcsúja miatt keletkezett űrt betöltenie. Reményeim szerint az új idényben is olyan teljesítményt nyújtunk, mint idén – nyilatkozta Fodor Antal vezetőedző a deac.hu-nak.

A Gustavo helyére érkező új röplabdázót napokon belül bejelenti a klub.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában