DEAC

2022.10.31. 11:22

György József: sokat kapkodtunk, rosszul menedzseltük a kétgólos vezetést

Vedran Bogesic szerint a legjobb lesz elfelejteni a Fehérvár elleni meccset.

Forrás: Napló-archív

Mint arról beszámoltunk, kétgólos előnyből veszítette el 4–2-re Fehérvár elleni bajnokiját a DEAC jégkorongcsapata. A vasárnapi meccs összefoglalóját itt olvashatják vissza:

A deac.hu-nak György József vezetőedző értékelt a meccs után. – Tisztában voltunk azzal, hogy a FEHA erős lesz a találkozó végén, míg a mieinkből sokat kivett a rengeteg utazás és a nehéz mérkőzések. Az 1. harmad után, kétgólos vezetésünknél elmondtam; szükség lesz egy harmadik találatra, hogy kellően lenyugtassuk a kedélyeket. A lehetőségek megvoltak, de sajnos, elszórakoztuk ezeket. Miután meglőtték az első góljukat, nagyon ránk jöttek, érett a következő, benne volt a játékukban a lehetőség, miközben mi túlbonyolítottuk az akcióink jelentős részét. Nem sokkal később kaptunk is egy gólt. A 3. harmadot két előnnyel indítottuk, de nem próbáltunk meg egyszerűen hokizni, helyette túljátszottuk a helyzeteket, nem jöttek a minőségi lövések. 5 az 5-re kaptuk a harmadik gólt, hátrányból a negyediket. A lövésszámunk (44) rendben volt, mi birtokoltuk többet a pakkot, de a gólszerzésben alulmaradtunk.

A hazai csapat megérdemelten nyert, mi rosszul menedzseltük a kétgólos vezetésünket, sokat kapkodtunk, ezért elveszítettük a mérkőzést

– részletezte a debreceniek mestere.

A klubhonlapnak Vedran Bogesic is elmondta, hogy látta az összecsapást. – Szerintem megvoltak a helyzeteink, de nem tudtuk azokat kihasználni, és ezt büntették a fehérváriak. Két gól kaptunk kipattanóból, jobban kellett volna figyelni a kapunk előtti területre. Úgy éreztem, hogy mentálisan nem álltunk készen a mérkőzésre, a legjobb lesz elfelejteni. Holnap új nap jön, mi pihenőt kaptunk. Amennyiben sikerül újrafókuszálni magunkat, jó esélyeink lesznek a Gyergyóval szemben. Természetesen akkor nyerhetünk, ha jól hokizunk, ha mindenki belepakolja a meccsbe a munkát – mondta a DEAC játékosa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában