pályán a mu és a milan is

2021.02.18. 13:21

Labdarúgó-csemegéket kínál az El csütörtökre

A második számú európai kupasorozat is belelendül a küzdelmekbe, nem is akármilyen meccsekkel.

Meddig juthat Martial és a Manchester United az El-ben? | Fotó: AFP

Fotó: AFP

Véget ér(t) a héten a futballszeretők számára az ínséges időszak. Kedden és szerdán Bajnokok Ligája-meccseket rendeztek már a nemzetközi porondon, csütörtökön pedig folytatódik az Európa-liga, méghozzá teljes fordulóval. A tét már nem kisebb a csapatok számára, mint bejutni a legjobb 16 együttes közé. A továbbjutás két mérkőzésen dől el minden párharcban, most az első mérkőzésekre kerül sor, a visszavágókat pedig majd február 25-én rendezik meg – kivéve a Tottenham Hots­pur – Wolfsberg párharc visszavágóját, amelyet február 24-én 18 órai kezdettel játszanak le.

Meddig juthat Martial és a Manchester United az El-ben? | Fotó: AFP

A jobb összecsapások közé sorolható csütörtök este a holland PSV pireuszi ven­dégjátéka, a Young Boys és a Bayer Leverkusen harca, az izraeli–ukrán összecsapás, melyet a Maccabi Tel-Aviv és a Sahtar Doneck vív egymással, de a Lille–Ajax és a Benfica–Arsenal párharcok is tartogathatnak bőségesen izgalmakat. Talán egyértelműbbnek tűnik a Tottenham meccse, bár ők mindig képesek kapni egy-egy váratlan gólt, a Manchester United, a Roma, a Napoli és a Milan is be kellene, hogy húzza a „kötelezőt”, de mint tudjuk, a labda gömbölyű, nincs biztosra vehető összecsapás.

Ami viszont biztosra vehető, hogy aki igényes futballra vágyik csütörtök este, az megtalálhatja a kedvére valót.

PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában