kézilabda

2019.11.04. 19:51

Három kulcsjátékosával is szerződést hosszabbított a DVSC

Arany Rebeka, Jelena Deszpotovics és Kovács Anna írt alá újabb szerződést a klubbal.

Három kézilabdázójával kötött újabb szerződést a DVSC Schaeffler kézilabdacsapata. A montenegrói válogatott Jelena Deszpotovics és a magyar válogatott kerettag Kovács Anna egyaránt két esztendővel hosszabbította meg kontraktusát, míg a junior Eb-aranyérmes Arany Rebeka további három esztendőre kötelezte el magát – áll a klub közleményében, melyben mindhárom játékostól olvasható egy-egy rövid nyilatkozat.

Arany Rebeka: „Fontos nekem a város, fontos a csapat. Úgy érzem, befogadtak a lányok, elégedettek velem a vezetők. Ennek az eredménye, hogy új szerződést kínáltak nekem, amit nagy örömmel fogadtam el. Főként azért, mert idén már az EHF-kupában is bemutatkozhattam!”

Jelena Deszpotovics: „Jól érzem magam Debrecenben, most pedig úgy érzem, hogy megvan az esélyünk az előrelépésre. Remek csapat és közösség alakult ki, amely képes lehet komoly sikerekre!”

Kovács Anna: „Remek döntést hoztam, amikor Debrecenbe igazoltam, és nem is volt kérdés, hogy meghosszabbítom-e a szerződésemet. A DVSC-ben újra megtaláltam önmagamat, jól érzem magam a csapatban, jól együtt tudok dolgozni a klub minden munkatársával. Úgy érzem, itt sínen van a pályafutásom, s erről nem szeretnék letérni!”

Ezek is érdekelhetik