Tankcsapda

2023.06.03. 19:20

Lukács Laci: azt, hogy abbahagyjuk, igazán komolyan soha nem gondoltuk

Lukács Laci, a Tankcsapda énekese

Forrás: Napló-archív

Jövő októberben lesz 35 éves az ország meghatározó rockzenekara, a Tankcsapda, akik pénteken Veszprémben, az Európa Kulturális Fővárosa program keretében alig egy hónapja megnyílt Gyárkertben léptek fel. Lukács Laci énekes a koncertet megelőzően a Likebalatonnak elárulta, sokan és sokszor kérdezték már tőle, mi lehet a töretlen népszerűségük titka,

ő azonban úgy véli, igazi titok nincs.

– Sok olyan dolog van, ami a siker eléréséhez illetve annak megőrzéséhez kell, de ez valószínűleg mindenkinél más és más. A Tankcsapda egyszerűen mindig is csak azt csinálta a dalok szövegeiben és zenéiben is, amit jónak gondolt, amit őszintének érzett – mesélte a debreceni zenekar énekese. – Ez így volt, illetve van akkor is, ha az elsőre meglepő vagy mások szerint esetleg nem stílus azonos. Ha mi egy dalt a magunkénak érzünk, onnantól már nem gondolkodunk azon, hogy mások majd mit gondolnak erről. Az őszinteség pedig hosszú távon igenis működik! Ami pedig a generációkon való átívelést illeti: azzal együtt, hogy jól meghatározható a Tankcsapda stílusa és jellege, mi soha nem féltünk újítani akár zenében akár kommunikációban. Így tudjuk megszólítani a nálunk fiatalabb generációkat – tette hozzá a frontember.

Lukács emellett arról is beszélt, hogy nekik is voltak lazább és nehezebb időszakaik, korszakaik, de azt, hogy abbahagyják, igazán komolyan soha nem gondolták.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában