Kultúrtipp

2023.01.06. 10:39

László Attila koncertjével kezdődik az új év Vámospércsen

László Attila, a Csillag születik harmadik évadjának győztese ad újévi koncertet Vámospércsen 2023. január 7-én (szombaton) 16 órától a Művelődési Ház és Könyvtár színháztermében.

Hosszú, évtizedes út telt el azóta, hogy Attila – akit Az év férfihangjának is megválasztottak – megmutatta magát a Csillag születik válogatóján. A különféle akadályokat leküzdve egészen a döntőig menetelt az akkor mindösszesen 15 éves kézdivásárhelyi tehetség, és végül meg is nyerte a tehetségkutató műsort, ami országos ismertséget biztosított számára.

László Attila tízéves korától zongorázott, orgonán is megtanult játszani. A kezdeti népszerűséget csendes időszak követte a pályáján, amely elsősorban tanulással telt. A folyamatos képzésnek, az önmaga elé állított magas mércének meglett az eredménye: évente mintegy száz koncertet ad, okosan használja a közösségi médiát, mégis meg tudott maradni annak a tisztaszívű erdélyi fiúnak, akinek megismertük kiskamaszként. Saját szerzeményei, az általa választott dalok, versek szinte mind a magyarság összetartozásáról szólnak – mutatta be az előadóművészt Vámospércs Önkormányzata.

László Attila
Forrás: Vámospércs Önkormányzata

– Vámospércsen szeretjük zenével indítani az új évet. Ennek a törekvésnek a jegyében hívunk meg jeles előadókat. Az elmúlt évtized fellépőiből tallózva megemlíteném Falusi Mariant és Sárik Pétert, Varnus Xavért, Keresztes Ildikót, Szekeres Adriennt, Illényi Katicát. Örülök, hogy idén egy határon túlról származó fiatal tehetségnek is lehetőséget tudunk biztosítani – fogalmazott Ménes Andrea polgármester. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában