új dallal rukkoltak el

2019.11.21. 15:02

Bővült a Facemusic csapata

Napvilágot látott a Facemusic formáció legújabb slágere, az Utamat járom című dal.

Fotó: Facemusic magánarchívuma

Craciun Richárd, az Érmellékről származó, Balmazújvároson tanuló fiatalember mindössze egy éve van jelen a zeneiparban, de máris az újabb slágerére kattinthatunk a népszerű videómegosztón. A De te nem tetted című zeneszámot már június óta hallgathatjuk, az Utamat járom legfrissebb dalt csak néhány napja.

Lírikus hangvétel

– Idén mindenképpen szerettük volna a nagyközönségnek megmutatni legújabb szerzeményünket, melyben Tatai Klára Dórával már nem csak ketten zenélünk, Bíró Romeo és Bíró Olivér társult mellénk, akikkel végre teljes lett a formáció. Az Utamat járom muzsika egy motivációs, kissé lírikus hangvételű nóta lett, melyben a pop, illetve a rap jegyei is feltűnnek – mondta a gyökereire büszke rapper.

Közös sláger

– Körülbelül két hónap alatt hoztuk össze az egész klipet, nagyon örültem, hogy megtaláltam Romeót és Dávidot a projekt elején. Úgy gondolom, egy hullámhosszon vagyunk, amikor felvázoltam nekik az ötletet, azonnal igent mondtak, így születhetett meg a néhány napja több ezer nézettséget elérő közös sláger – fűzte hozzá Craciun Richárd. A fiatalember mindenképpen szerette volna még idén elkészíteni a klipet, amit legtöbben pozitívan véleményeztek a videómegosztón. – Imádok zenélni, és ha minden jól megy, akkor jövőre már fellépéseink is lesznek. Több rendezvényszervező felkeresett minket, így jó esély van rá, hogy tavasztól akár színpadra is léphetünk, ami egy mérföldkő lenne a formáció számára – mondta.

NE

Borítókép: A Facemusic legújabb slágerének alkotói (balról): Bíró Olivér, Bíró Rómeo, Craciun Richárd, Tatai Klára Dóra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában