Campus Fesztivál

2019.07.19. 09:35

A sokszínűségéért kedveli a fesztivált a Csokonai színésze

Papp István számára szórakozás helyett munkával telik Debrecen legnagyobb fesztiválja.

Fotó: Nagyné Kelemen Mónika

Második alkalommal látogat ki a Campus Fesztiválon Papp István, a Csokonai Színház oszlopos tagja. A színművész azonban idén sem a szórakozás, sokkal inkább a munka miatt vesz részt a rendezvényen. – A színházi sátorban Szabó Krisztián gitárművésszel egy kis házikoncert keretében előadunk 9 Cseh Tamás-dalt – mondta a művész, aki saját bevallása szerint nem egy partiarc, így nem is veti bele magát a fesztivál mélyébe.

– Nagyon sokféle stílusú zenét kedvelek. Szívesen meghallhatom a klasszikust, a magyar népzenét, de nagy kedvencem a hazai rap, rock és underground is. Többek között ezért is jó ez a fesztivál, mert rendkívül sok stílus keveredik, így alapvetően mindenki megtalálja a számára megfelelő szórakozási lehetőséget – fogalmazott Papp István.

Véleménye szerint nemcsak a koncertek miatt érdemes kilátogatni a Campusra, hanem a kísérőprogramok is tartogatnak érdekességet. – A Szólj be a papnak című esemény, ahol papokkal beszélgethetnek a résztvevők, szerintem nagyon érdekes programnak ígérkezik, de az is meglehetősen szimpatikus nekem, hogy számos vállalat is képviselteti magát a fesztiválon, így a fiatalok nemcsak egy jót bulizhatnak, de akár egyfajta jövőképet is kaphatnak a négynapos rendezvényen – mutatott rá színművész.

PÁTZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában