helyi kultúra

2019.06.18. 08:29

A nyár slágere lehet Nagy Bogi új dala

Szeptember óta dolgoznak együtt Caramellel, ennek eredményeként újabb dal született.

Fotó: Magánarchívum

Nagy Bogit az Ének iskoláját, a Sztárban Sztár meg egy kicsit, valamint A Dal 2019 című show-műsort követően Molnár Ferenc Caramel vette szárnyai alá, aki megírta a balmazújvárosi lánynak a Holnap című dalt. A közös munka meghozta gyümölcsét, s már majdnem egymillió megtekintésnél jár a szám a legnagyobb videómegosztó portálon.

De nem kellett sokat várni, és a fiatal lány újabb slágergyanús dallal örvendeztette meg rajongóit. A napokban jelent meg Gyönyörű káosz című klipje, melynek szövegét és zenéjét szintén Caramel szerezte, sőt, mint Bogi a Naplónak elmondta, a klipkészítés is az énekes elképzelése szerint zajlott. – Szerettem volna egy olyan dalt, ami a jelenlegi helyzetemről, az útkeresésről szól. Így született meg ez az alkotás, amiben a sikerhez vezető útról, illetve annak megéléséről éneklek – mesélte Bogi. Elmondta, egy budapesti stúdióban vették fel a klipet, s viszonylag sokáig, közel hét órán át forgatták.

Igyekszik segíteni

A 16 éves lány Instagramon igen aktív, s csaknem 22 ezer követője van. Igyekszik mindig eleget tenni rajongói kívánságainak. – Ott tudom levezetni a stresszt, beszélgetek a barátaimmal, a rajongóimmal, és ha segítséget kérnek vagy kérdést tesznek fel, akkor ott tudok rögtön reagálni. Vannak olyanok, akik a szerelmi kapcsolatuk miatt írnak rám, s teszik fel a kérdést, hogy én mit tennék a helyükben – árulta el Bogi, majd a nyári időszakról úgy nyilatkozott, sok fellépése lesz, de mindenekelőtt kihasználja, amikor otthon lehet a szüleivel.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában