ezeréves barátság

2019.05.20. 10:25

Zoltán Erika ismerősre lelt Nyíracsádon

Az énekesnő régi rajongójának integetett a színpadról a nyíracsádi falunapon.

A nagy Zoltán Erika-rajongó - Kerti Erika és lánya, Tóth Elizabett - Nyíradonyból jöttek Nyíracsádra, hogy találkozhassanak a művésznővel

Fotó: Kedves Zilahi Enikő

A május közepén megrendezett falunapon Zoltán Erika is színpadra lépett a nyírségi település népes és lelkes közönsége előtt. Alig kezdte meg műsorát, amikor az első sorban felismerte régi rajongóját, Kerti Erikát, akinek ki is integetett, és akit köszöntött is a közönség előtt. A szomszédos Nyíradonyban elő Kerti Erika csaknem negyedszázada tartja a kapcsolatot énekesnő druszájával. A barátságot egy rajongói levélnek köszönheti, amit 1996-ban írt a művésznőnek. Zoltán Erika válaszolt, sőt meg is hívta egy közös egyhetes gyermek táboroztatásra Balassagyarmatra, amit még másik kettő is követett. A rajongó, aki lányára is átörökítette Zoltán Erika dalainak szeretetét, kiválasztottnak érzi magát azért, hogy ilyen szoros barátság alakulhatott ki közöttük. Követik egymás életének alakulását a világhálón keresztül, így nem csoda, hogy Zoltán Erika azonnal megismerte régi rajongóját. Ezeréves barátságnak nevezte kapcsolatukat, és nagyon örült annak is, hogy viszontláthatta Kerti Erikát Nyíracsádon.

Kedves Zilahi Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában