:')

2024.07.10. 09:45

Leánykérés egy koncert közepén játszik? – elolvadt Debrecen ettől a fiatal pártól – fotókkal, videóval

Rockzenekaroktól volt hangos a Nagyerdő hétvégén. Bár a fellépő bandák hatalmas bulikat csaptak, többek számára azonban mégis egy különleges leánykérés miatt vált felejthetetlenné a szombat este.

Haon.hu

A debreceni nyár egyszerre szól a különleges pillanatokról és a meglepetésekről; erre a megállapításra erősítettek rá egy leánykéréssel múlt szombaton a DC/79 nagyerdei koncertjén. A zenekar basszusgitárosa, István ugyanis egy szám közepén váratlanul a színpadra hívta barátnőjét, Viktóriát, hogy feltegye neki élete legnagyobb kérdését.

A leánykérés pillanatai után a zenekar még jobban rákapcsolt, fergeteges buli keveredett a Nagyerdei Víztoronykertben
A leánykérés pillanatai után a zenekar még jobban rákapcsolt, fergeteges buli keveredett a Nagyerdei Víztoronykertben
Forrás: Molnár Péter

Amire aztán egy határozott igen volt a válasz, így a 9 éve egy párt alkotó szerelmesek a meglepett, éljenző közönség előtt léphettek kapcsolatuk következő szintjére. És persze a csók sem maradt el!

Érezte, hogy érik a leánykérés

Viktória nagyon is számított rá, hogy hamarosan megkérik majd a kezét, de azt nem tudta, hogy pont most, ezen a fülledt szombaton fog megtörténni. A koncert után ugyanis volt alkalmunk beszélgetni a jegyespárral, akik elmondták, korábban többször is felmerült már köztük a téma. Sőt, vannak dolgok, amiket Viktória nem bíz a véletlenre, ha a nagy napról van szó: 

itt-ott a gyűrű kiválasztásában is segítette élete párját, és már idejekorán felfedte, milyen ékszerről álmodott.

– Nem szereti a meglepetéseket, így részben, finoman, muszáj volt belevonni kicsit – jegyezte meg István. Erre Viktória széles mosollyal az arcán meg is jegyezte: amikor összejöttek, volt egy kikötése, hogy a párja csak úgy kérheti majd meg a kezét, ha zenél közben. – Imádom, ha zenélni látom, élek-halok érte – mondta Viktória.

– Végiggondoltam: itt van már az ideje, ráadásul zenélnem is kell közben. Pont kapóra jött, hogy koncertre készültünk a Nagyerdei Víztoronykertben. Kilenc éve együtt vagyunk, Viki idén fog diplomázni, adta magát a helyzet, ráadásul szerettem volna elkerülni a legnyilvánvalóbb alkalmakat, hogy mégiscsak sikerüljön egy kicsit meglepetést okozni neki.

Előtte titkot tartani egyébként körülbelül olyan, mint a vitrinbe betenni valamit, amit el szeretnél rejteni. Ennek a jó oldala mondjuk, hogy most már nem is kell vele próbálkozni

– jegyezte meg az ifjú vőlegény.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában