Szívmelengető

2024.07.10. 13:11

Köszönet és hála! – Idős nénin segített egy ismeretlen jótevő a Nagypiacnál

Az ilyen szívmelengető eseteket egyszerűen lehetetlen megunni.

Haon.hu

Újabb kedves történetet osztottak meg a Debrecenben Hallottam Facebook-csoportban szerda délelőtt. Mint azt a poszt írója kiemelte, 83 éves édesanyja még reggel a forróság előtt kiment vásárolni a Nagypiacra, majd mikor végzett, akkor jött az igazi meglepetés. 

A néni épp indulni akart a Kálvin téri villamosmegállóba, mikor egy középkorú férfi odalépett hozzá és megszólította. Mint az a bejegyzésből kiderült, a kedves ismeretlen felajánlotta, amennyiben a néni a villamoshoz megy, nagyon szívesen elviszi neki addig a kosarat. A posztoló hozzátette, mikor odaértek, a férfi még segített a néninek leülni a megálló padjára, majd szép napot kívánt és ment ő is az útjára. 

Köszönet és hála neki!

– zárult a jótettről szóló bejegyzés.

A kommentelők megjegyezték, sok ilyen ember kellene még, és örülnek, amiért ilyen történeteket is lehet még olvasni. Egyikük hozzátette, manapság ilyeneket keresve sem találni, vagy éppen olyan ritka, mint a fehér holló. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában