Azta!

2024.07.10. 15:31

A vármegye legnagyobb egyházi gyermektáborát rendezték Hajdúszoboszlón

Haon.hu

Az idei gyermektábor még a tavalyi számokat is túlszárnyalta

Forrás: Hajdúszoboszlói Református Egyházközség

Július 1-7. között a Hajdúszoboszlói Református Egyházközség megrendezte a vármegye legnagyobb egyházi gyermektáborát, amely a tavalyi rekordlétszámot is túlszárnyalta. A táborban 290 kisiskolás vett részt, akiket 51 fiatal önkéntes és 75 felnőtt szakember segített, így az összlétszám meghaladta a 400 főt – tudatta portálunkkal a Hajdúszoboszlói Református Egyházközség.

A gyermektábor idén is ingyenes vol
A gyermektábor idén is ingyenes volt
Forrás: Hajdúszoboszlói Református Egyházközség

A tábor célja az érték- és élményalapú nevelés volt, kiemelve a gyermekek és fiatalok egészséges identitásának fontosságát. A programok középpontjában egy bibliai hős élete állt, amelyet dramatizálással, interaktív feldolgozással és közös énekléssel tettek még élvezetesebbé.

A gyermektábor számos programmal várt

A szervezők gondoskodtak a változatos és szórakoztató programokról is. Madárbemutató, sportnap, kézműves- és fazekas foglalkozások, ugrálóvár, vattacukrozás, mozizás, gólyalábas bemutató, bohócshow, vízipisztolycsata, hajfonás, pusztabuszozás szerepelt a kínálatban.

A tábort az egyházközség saját költségvetéséből és felajánlásokból finanszírozta, így idén is ingyenes volt, napi háromszori étkezést biztosítva.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában