Rajtaütés

2024.06.14. 17:04

Amikor tilosban horgászol, de a halőrök már a bozótban vannak – a nap legfeszültebb videója!

Avagy miért nem érdemes a Keleti-főcsatorna kíméleti szakaszán várni a kapást. A halőrök dzsungelharcosnak is elmehetnének egy friss becserkészésről készített videó alapján.

Haon.hu

A szép fogások mellett ezúttal is botlottak tilosban járókba az utóbbi napokban a hajdú-bihari horgászszervezetek szövetsége halőrei. Legújabb posztjukban visszaeső rapsicokról írtak Bakonszegtől Tiszavasváriig: a bejegyzés szerint van olyan pecás, akit a tavasz óta már ötödik alkalommal értek jogosulatlan horgászaton, de szinte minden napra jutott engedély nélküli horgász.

halőr horgászat hajdú-bihar, orvhorgász
Újra orvhorgászokat fogtak a hajdú-bihari halőrök – az egyikük becserkészését fel is vették
Forrás: YouTube

Akcióban a hajdú-bihari halőrök

A halőrök emellett méreten aluli pontyokkal is találkoztak, de mint írták, a legbosszantóbb, hogy a Keleti-főcsatorna kíméleti részén két nap eltéréssel is orvhorgászok jelentek meg, és méretes hallal távoztak volna, ha a halőrök nem csípik el őket. Posztjuk szerint ez a két férfi is visszaeső, korábban már tetten érték őket a kíméleti szakaszon.

Egyikük június 12-i lebuktatásáról feszült videó is készült testkamera és drón segítségével, ezt a cikk alján tekinthetik meg.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában