Értékelés

2024.06.12. 13:23

A választások eredményeit értékelte a Civil Fórum Debrecen

Bekecs Sándor

Értékelte a választáson elért eredményét a Civil Fórum Debrecen

Forrás: Napló-archív

A választási eredményeket értékelő sajtótájékoztatót tartott május 12-én a Civil Fórum Debrecen Egyesület. Gondola Zsolt elnök köszönetét fejezte ki a választópolgárok felé, valamint gratulált valamennyi jelöltnek. 

A szervezet négy tagja – Gondola Zsolt, Illés-Rácz Mariann, Balláné Csontos Ildikó és Badár Gyöngyi – jutott be a debreceni közgyűlésbe. Az elnök kiemelte, továbbra is folytatják a küzdelmet a kínai akkumulátorgyár Debrecenbe települése ellen, valamint intenzív és folyamatos konzultációt indítanak a várost érintő ügyekben. Véleménye szerint a leadott szavazatok azt tükrözik, a választók többsége az akkugyár-beruházás ellen van, ezért minél előbb egyeztetést kezdeményez Papp László polgármesterrel arról, hogy ezt vegye figyelembe. 

Találjunk olyan közös hangot, ami előre mutat, de nem feladva azt, hogy a kínai akkumulátorgyárnak semmi keresnivalója Debrecen határában

– fogalmazott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában