Beruházás

2024.03.06. 16:39

Megújultak a buszmegállók Vámospércsen

Haon.hu

Másfél millió forintból szépültek meg a várakozóhelyek

Február 22-től felújított, esőbiztos buszmegállókban várakozhatnak az utasok településünkön – írja Vámospércs önkormányzata a Facebook-oldalán. Kifejtik, a kivitelező az önkormányzat megbízásából öt megállót rekonstruált, egy újat pedig a temető közelében létesített. A beruházás mintegy másfél millió forintba került.

– A régi, beszakadt polikarbonátot eltávolították, a fémszerkezetet újraalapozták, lefestették, újracsiszolták, és lefestették a deszkaülőket, tartós, antracit trapézlemezeket szereltek fel, kültéri szemeteseket helyeztek ki a cég emberei. Kérem a lakosságot, hogy használja, egyben óvja, vigyázza a felújított megállókat. Vámospércs, Debrecen és a környező települések között méltán népszerű a buszközlekedés. A járatsűrűség lehetővé teszi, hogy a legkülönbözőbb munkarendű emberek is eljuthassanak dolgozni. Közös érdekünk, hogy kulturált, a városképhez is illő megállókban történjen a várakozás

 – fogalmazott Ménes Andrea polgármester. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában