Közlekedésfejlesztés

2023.06.01. 16:45

Nagyfelületű útfelújítás indul a Pallagi út és a Móricz Zsigmond út kereszteződésében

Pénteken az ideiglenes buszmegállóhelyek telepítésével elindul a debreceni Pallagi út és a Móricz Zsigmond út kereszteződésének nagyfelületű útfelújítása.

Illusztráció

Forrás: MW-archív

Debrecen területén a korábbi évekhez hasonlóan folytatódnak a nagyfelületű útfelújítási munkálatok. Ezek elsődleges célja – a közlekedés minőségének és biztonságának javítása érdekében – az elöregedett és tönkrement aszfaltburkolatok cseréje és szükség esetén az útpálya szerkezeti javítása.

Június 2-án, pénteken az ideiglenes autóbusz-megállóhelyek telepítésével elindul az útfelújítás a Pallagi út és a Móricz Zsigmond út kereszteződésében, illetve annak környezetében. Az útfelületen történő munkák az időjárási körülmények függvényében várhatóan június 5-én, hétfőn kezdődnek, és előreláthatólag július közepére fejeződnek be – tájékoztatott a debreceni önkormányzat.

A munkálatok ideje alatt ideiglenes forgalomkorlátozásokra lehet számítani az érintett útszakaszon, az arra járókat kérik, hogy ne megszokásból, hanem a kihelyezett ideiglenes közúti jelzéseknek megfelelően közlekedjenek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában